Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring Smithing Stone locaties

Hoera voor wapen upgrades!

Smithing Stones zijn resources die je nodig hebt om je wapens te upgraden in Elden Ring.

Deze consumable items zijn niet perse zeldzaam maar wel goed verborgen en nuttig genoeg dat je ze zo snel mogelijk zal willen vinden.

Wanneer je ze gebruikt op één van de beste wapens in het begin van de game, zet het je meteen op weg om de meer uitdagende gebieden in Limgrave en daarbuiten te overleven, inclusief het gevecht tegen Margit.

Deze pagina is geen compleet overzicht van alle locaties, maar wel de locaties van een aantal gemakkelijk te vinden Smithing Stone locaties zodat je snel je wapens kunt upgraden.

Cover image for YouTube videoELDEN RING Review - Koning der Souls?

Waar kan je gemakkelijk Smithin Stone locaties vinden in Elden Ring

Je zal af en toe Smithing Stone locaties vinden in de wereld of in dungeons, maar er zijn twee locaties die we sterk aanraden waar je een groep Smithing Stones snel en gemakkelijk kunt vinden.

Een aangeraden Smithing Stone locatie is tussen de trolls in Stormhill, de regio waar ook Castle Stormveil staat.

Je moet naar het noordwesten gaan als je vanuit Gatefront vertrekt, in de richting van het kasteel, en dan naar het noordoosten.

In het midden van de trolls staat een blinkend standbeeld. Lok een troll naar het standbeeld zodat het dit standbeeld aanvalt en het breekt. In het standbeeld vind je maar liefst 6 Smithing Stones - een mooie hoeveelheid op dit punt in je avontuur.

Dit gebied is overigens ook een van onze aanraden plaatsen om runes te farmen, aangezien elke Troll 1,000 Runes oplevert.

De andere plek die we aanraden is de Smithing Stone locatie in Limgrave Tunnels. Dit is een dungeon in de noordwestelijke hoek van Lake Agheel. Dit is een mijn met veel liften en vijanden die inhakken op de stenen wanden.

Het is hier dat je veel Smithing Stones kunt vinden. Het is mogelijk om een Smithing Stone snel op te rapen en vervolgens te vluchten, maar het is waarschijnlijk dat je eerst de vijand zal moeten verslaan. Ze zijn een stuk sterker dan je zou denken, dus misschien moet je terugkeren na het levellen als de uitdaging te groot is.

Deze dungeon volledig verkennen zou je zo'n 6 tot 8 Smithing Stones moeten opleveren.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties