Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring: Shadow of the Erdtree aangekondigd

Maar nog niet veel informatie gekend.

Elden Ring krijgt DLC. Dat maakte ontwikkelaar FROM Software vandaag bekend. Het DLC-pakket heet "Shadow of the Erdtree".

Elden Ring: Shadow of the Erdtree wordt momenteel ontwikkeld door FROM Software, maar meer info wil noch de ontwikkelaar noch uitgever Bandai Namco momenteel niet vrijgegeven. Wel worden we getrakteerd op een nieuw stuk artwork dat de aankondiging begeleidt.

Naar de inhoud van Shadow of the Erdtree is het nog speculeren. Al sinds de release van Elden Ring wordt gewezen naar Miquella, de slapende tweelingbroer van optionele baas en nachtmerrie van gamers wereldwijd Mallenia, als voor de hand liggende DLC-optie. Hij is de enige Empyrean die niet in de hoofdgame ontmoeten, maar hij is wel een centrale figuur in de lore én de wereld van de Lands Between. Het artwork voor de DLC hint echter naar een nieuwe setting.

Voor wie Elden Ring nog niet gespeeld heeft, is deze aankondiging de ideale gelegenheid om te starten. Onze redacteur Carl noemde de game alvast een "triomf in game design" in zijn Elden Ring review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties