Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring releasetijden bekendgemaakt

Het is bijna zover!

De releasetijden van Elden Ring zijn bekengemaakt door ontwikkelaar From Software. In Nederland en België is Elden Ring op zowel consoles als op de pc speelbaar vanaf 25 februari 2022 om 00:00 uur. De consoleversies komen over de hele wereld om 00:00 uit, terwijl de pc versie op de hele wereld speelbaar is zodra het in West-Europa 00:00 is.

Helaas is Elden Ring al in handen van mensen die de volledige game streamen of informatie delen op sociale-media, dus pas op voor spoilers!

Voor meer informatie over de release van Elden Ring en de verschillende edities kan je terecht bij de Elden Ring release guide. Eerder werden de Elden Ring systeemvereisten voor pc bekendgemaakt.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties