Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring krijgt gratis upgrade voor PS5 en Xbox Series X/S

Praise the sun!

Bandai Namco heeft tijdens E3 2021 bekendgemaakt dat Elden Ring een gratis upgrade voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S krijgt. Als je de PlayStation 4-versie of Xbox One-versie koopt, krijg je automatisch toegang tot de beste versie van Elden Ring.

Tijdens Summer Game Fest: Kickoff Live! werden de eerste gameplaybeelden onthuld. Tegelijkertijd werd de releasedatum van Elden Ring bekendgemaakt. De game komt op 21 januari 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S.

Elden Ring is de allernieuwste fantasygame van FromSoftware, de studio achter Bloodborne, Demon's Souls en de Dark Souls-games. Voor de game werkt de ontwikkelaar samen met George R.R. Martin, de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties