Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring is de zesde meest gespeelde game op Steam

Bijna een miljoen gelijktijdige spelers.

SteamDB laat weten dat Elden Ring op 5 maart op 953.426 gelijktijdige spelers piekte. Daarmee is het de zesde meest gespeelde game op Steam. Dat laatste benadrukt nogmaals hoe populair de game is.

Daarmee laat Elden Ring ook populaire games als Valheim, Fallout 4 en Among Us achter zich. Als de game de titel van meest gespeelde game op Steam wil halen, zal het zijn huidige aantal gelijktijdige spelers wel nog moeten verdrievoudigen.

De titel van meest gespeelde game op Steam staat namelijk al vier jaar op naam van PUBG: Battlegrounds. Andere titels die het momenteel beter doen dan Elden Ring zijn Cyberpunk 2077, Dota 2, Counter-Strike: Global Offensive en Lost Ark. Die games piekten respectievelijk tussen de 1 miljoen en 1,3 miljoen gelijktijdige spelers.

Ontwikkelaar FromSoftware kwam onlangs met een Elden Ring patch die een PlayStation 5 save bug verhelpt. Waarom de game het zo goed doet, lees je in Carl zijn Elden Ring review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties