Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring hackers ontdekken mogelijke hint naar DLC

Met een focus op PvP.

Hacker Lance McDonald heeft in Elden Ring mogelijke verwijzingen gevonden naar toekomstige DLC voor de game. De youtuber, die eerder ook al Bloodborne hackte, verkende de binnenkant van de colosseum in Limgrave en ontdekte daar een heuse gevechtsarena.

Cover image for YouTube videoELDEN RING Review - Koning der Souls?

Momenteel is het in de game nog niet mogelijk om het colosseum te betreden. Vlak erbuiten staat je wel een gevecht te wachten, maar los daarvan is er in dat deel van de map weinig te beleven.

De video van McDonald doet echter vermoeden dat het colosseum in de toekomst wel eens de locatie zou kunnen zijn voor multiplayer-DLC. binnenin is een heel complex van gangen te vinden die naar een arena leiden. Ook twee liften komen uit in de arena en zijn mogelijk de plaatsen waar PvP-teams de arena betreden.

Cover image for YouTube videoElden Ring Colosseum probably DLC thing

Voorlopig heeft From Software nog niets onthuld over DLC voor Elden Ring, maar aangezien al hun vorige games steeds een of meerdere uitbreidingen kregen, is het zeer waarschijnlijk dat ook Elden Ring de nodige nieuwe content krijgt.

Ben je zelf ook benieuwd naar de game? Lees dan zeker eens Carl zijn Elden Ring review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties