Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring Grafted Blade Greatsword locatie

Zo vind je het beste strength wapen in Elden Ring.

De Grafted Blade Greatsword is het beste wapen voor je als je gaat voor een build gebaseerd op Strength in Elden Ring.

Je moet natuurlijk ervoor zorgen dat je punten steekt in Strength, maar daarnaast heb je ook genoeg Dexterity nodig om ervoor te zorgen dat je de Grafted Blade Greatsword kunt gebruiken.

Net zoals de Bloodhound's Fang kan je de Grafted Blade Greatsword relatief vroeg vinden in Elden Ring. Zelfs nog voor je naar Stormveil Castle gaat.

Cover image for YouTube videoELDEN RING Review - Koning der Souls?

Grafted Blade Greatsword locatie in Elden Ring uitgelegd

De Grafted Blade Greatsword locatie in Elden Ring is in Castle Morne op het Weeping Peninsula. Dit ligt ten zuiden van Limgrave. Dit kasteel is waar Irina's quest je naartoe brengt als je ingaat op haar verzoek om haar vader te zoeken.

Je moet om dit zwaard te krijgen voorbij het kasteel gaan en meer ten zuiden trekken. Vanop het kasteel kan je achter het kasteel terecht komen (met een Site of Grace naast de muur). Daar kan je je nogmaals laten vallen en verder afdalen tot je terug op zeeniveau bent waar een baas je opwacht.

Als je nog maar net begonnen bent met Elden Ring, dan kan Leonine Misbegotten intimiderend zijn. Maar als je hier wat later arriveert en al wat ervaring achter de kiezen hebt, zal je merken dat dit één van de gemakkelijkste bazen in de game is. Wanneer hij verslagen is, krijg je de Grafted Blade Greatsword als beloning.

Als je al veel van The Lands Between hebt verkend, dan ben je misschien in staat om dit wapen te gebruiken. Je hebt namelijk 40 Strength en 14 Dexterity nodig, wat best een hoop is.

De unieke skill van dit wapen, Oath of Vengeance, is een sterke buff die tijdelijk al je attributen verhoogt, samen met je poise.

Veel succes met het vinden van de Grafted Blade Greatsword!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties