Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring Bloodhound's Fang locatie

Het beste dexterity melee wapen in Elden Ring.

De Bloodhound's Fang is een curved greatsword en mogelijks wel het beste dexterity melee wapen dat je kan vinden in Elden Ring.

De Bloodhound's Fang vraagt zowel dat je inzet op Strength en Dexterity stats, maar vooral dankzij de hoge Dexterity scaling is het Bloodhound's Fang het beste wapen om te gebruiken als je daarop focust.

En het beste van al is dat dit wapen eigenlijk al vroeg in de game gevonden kan worden in Limgrave, al moet je wel een pittige baas verslaan om deze te krijgen.

Bekijk op YouTube

Bloodhound's Fang locatie in Elden Ring uitgelegd

Om de locatie van de Bloodhound's Fang te vinden, start je bij de Agheel Lake South Site of Grace en volg je het pad dat je naar Forlorn Hound Evergoal brengt.

Er zijn verschillende Evergaols te vinden in Elden Ring. Deze droppen je in een arena tegen een sterke mini-boss. In dit geval moet je Bloodhound Knight Darriwil verslaan. Hij gebruikt zelf ook de Bloodhound's Fang dus als je last hebt met deze baas, kan je al dromen van wat je zelf zal kunnen aanrichten als jij het gebruikt.

De Bloodhound's Fang heeft stat vereistes van 18 Strength en 17 Dexterity. Je zal dus al een paar levels moeten stijgen voordat je deze kan gebruiken.

Maar eenmaal het zover is, kan je ook de unieke skill van dit wapen, de Bloodhound's Finesse gebruiken. Deze Weapon Art laat je opwaarts aanvallen, en vervolgens overgaan in een achterwaartse salto waardoor je meteen ook afstand neemt van je vijand. De aanval doet ongeveer zoveel damage als een charged attack en doet redelijk wat damage aan de poise van de vijand.

Nog beter is dat dit gevolgd kan worden door een sterke aanval die de Bloodhound's Step heet. Dit is een vernietigende thrust aanval die door de aanval van een vijand gaat.

Veel succes met het verslaan van Bloodhound Knight Darriwil!

Read this next