Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Elden Ring al meer dan 16 miljoen keer verkocht

Komt elden voor.

Elden Ring... Bijna iedere gamer heeft er dit jaar wel van gehoord. En wat blijkt? De game is wereldwijd in nog geen half jaar tijd al meer dan 16,6 miljoen keer verkocht. Dat maakt Gematsu bekend.

In mei 2022 was de game al 13,4 miljoen keer verkocht. Het lijkt er dus op dat de game nog steeds snel verkoopt. Tot op heden is Elden Ring de hoogst gewaardeerde game van 2022. Met een gemiddelde score van 9,5 is het meer dan terecht dat hij in zulke getalen over de (digitale) toonbank vliegt.

Bekijk op YouTube

In meerdere werelddelen is Elden Ring - als je niet naar de jaarlijke FIFA en Call of Duty kijkt - de grootste release sinds Red Dead Redemption 2 in 2018. Mede door de cijfers is Bandai Namco vermoedelijk van plan om er een grotere serie van te maken.

In maart deelde Bandai Namco samen met de ontwikkelaar FromSoftware een statement waarin ze Elden Ring een "fantastische start voor een nieuwe franchise" noemden.

Bij een populaire game ontstaan vaak de mooiste momenten. Wist je bijvoorbeeld dat Elden Ring met een banaan te spelen is?

Elden Ring is geen makkelijke game. Zit je vast, of kan je sowieso wel een handje gebruiken? Gebruik onze vele Elden Ring Walkthroughs om verder te komen!

Elden Ring is op pc, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One en Xbox Series X/S te spelen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!
Reacties