Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

El Shaddai is het beste op de PS3

Dat laat de uitgever ons weten.

We horen steeds minder uitgevers toegeven op welk van de twee dominante platformen hun spel het best gespeeld kan worden. Vroeger waren zulke uitspraken schering in inslag, maar tegenwoordig waagt men zich simpelweg niet meer aan het maken van zulke statements.

En toch heeft Shane Bettenhausen, een PR-persoon bij uitgever Ignition, vandaag beslist om daar verandering in te brengen door aan te geven dat je het aankomende El Shaddai: Ascension of the Metatron het beste op een PlayStation 3 kan spelen.

"Het is een Japans spel, en in Japan is de PlayStation simpelweg meer relevant dan de Xbox. Van El Shaddai zijn er bijvoorbeeld tien keer meer exemplaren op de PS3 verkocht", aldus Bettenhausen. De man gaat verder door toe te geven dat het spel op de console van Sony niet enkel aan zestig frames per seconde loopt, maar ook "een betere besturing kent".

Om de Japanse vibe van het interessant uitziende El Shaddai nog verder te versterken, zal de Westerse versie van de game een Japanse taaloptie aan boord hebben. Wie daar geen boodschap aan heeft kan gelukkig nog steeds terecht bij Engelse stemacteurs, waaronder Jason Isaacs (bekend als Lucius Malfoy in de Harry Potter films) die gestalte geeft aan Luficel.

El Shaddai: Ascension of the Metatron zal in Europa vanaf 9 september beschikbaar zijn, en dat voor de PlayStation 3 en de Xbox 360.

Een prachtige trailer van El Shaddai. Zeker eentje om in het oog te houden!
Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties