Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes komt naar Xbox Game Pass

Van de makers van Suikoden.

Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes komt naar Game Pass, zo is bekendgemaakt tijdens de Microsoft E3 2021 persconferentie. De JRPG komt ergens in 2023 uit voor pc en Xbox en heeft meer dan 100 speelbare personages. Dat de game er aan zat te komen, was al bekend na een succesvolle Kickstarter-campagne.

Het team achter Eiyuden Chronicle bestaat uit ex-Suikoden-ontwikkelaars waaronder Yoshitaka Murayama, die de serie bedacht. Suikoden staat bekend om zijn mix van turnbased gevechten en grootschalige, strategische veldslagen. Het laatste deel (afgezien van spin-offs) stamt uit 2005. In het verleden werden ze door Konami uitgegeven.

Voordat Hundred Heroes in 2023 uitkomt, lanceert eerst nog het nieuw aangekondigde Eiyuden Chronicle: Rising. Deze game speelt zich in hetzelfde universum af, maar is een 2D-actiegame met citybuilder-elementen. Ook Rising komt naar Game Pass, en dat in 2022.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties