Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eurogamer kiest Game of Gamescom

UPDATE: En de winnaar is...

UPDATE: Zoals beloofd, het is maandagochtend, de stemmen zijn geteld en de winnaar is... Battlefield 3.

DICE's aanstormende FPS die Call of Duty het vuur aan de schenen wil leggen heeft duidelijk een serieuze indruk nagelaten op de talloze Gamescom bezoekers. Het is EA's paradepaardje en de langverwachte terugkeer van de Battlefield reeks. Bovendien zien de graphics er fenomenaal uit en de multiplayer zal héél lang gespeeld worden.

Er waren dan ook maar liefst 8 van de 9 Eurogamer sites die het spel genomineerd hebben. We zullen onze übercoole award zo snel mogelijk voor je deur droppen in Stockholm, DICE! Onze dwergjes zijn allemaal bezet momenteel.

OORSPRONKELIJK BERICHT: Het Eurogamer Netwerk kondigt met enige trots z'n 10 genomineerden aan voor de Game of the Show van Gamescom 2011. Een traditie die we vanaf nu elk jaar zullen verderzetten.

De naar onze mening best wel accurate lijst werd samengesteld door de negen sites uit het Eurogamer Netwerk die aanwezig zijn op Gamescom dit jaar, zijnde Benelux, Engeland, de Tsjechische Republiek, Denemarken, Duitsland, Italië, Portugal, Spanje en Zweden. Het hele stemproces toonde dan ook opvallende gelijkenissen met het Eurosong festival, en dat verontruste ons eigenlijk wel een beetje.

We hebben geen onderscheid gemaakt tussen platforms of genres tijdens de selecties onder het motto 'goede games zijn goede games'.

Momenteel zouden er kleine Eurogamer dwergjes op pad moeten zijn op de beursvloer in Keulen om de stands van onze 10 genomineerden te verrijken met een coole Eurogamer sticker. De uiteindelijke winnaar wordt maandag bekend gemaakt en krijgt een heuse trofee mee naar huis. Moge de beste winnen!

Hou zeker ook de rest van onze Gamescom coverage in de gaten, binnenkort laten we namelijk hopen previews op je los! Maar goed, we hebben jullie lang genoeg in spanning gehouden. De genomineerden zijn...

  • Batman: Arkham City
  • Battlefield 3
  • BioShock Infinite
  • Borderlands 2
  • Diablo 3
  • Dishonored
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim
  • FIFA 12
  • Mass Effect 3
  • Uncharted 3: Drake's Deception

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

See 9 more

BioShock Infinite

PS3, Xbox 360, PC, Mac

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

FIFA 12

Android, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties