Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EG-redacteurs stellen hun persoonlijke top vijf op

Hun 5 beste games van 2010, en hun verwachtingen voor 2011.

Het einde van 2010 komt eraan, en dat wil bij Eurogamer België zeggen dat we met z'n allen terugblikken op het voorbije gamejaar. Welke titels zijn ons bijgebleven? Wat waren de persoonlijke hoogtepunten van de redacteurs? En naar welke titels die in 2011 zullen verschijnen kijken ze het meeste uit? Levensvragen die er zeker toe doen, en daarom hebben we besloten om elke medewerker van Eurogamer België afzonderlijk aan het woord te laten.

Vanaf nu mag je tot en met het einde van het jaar artikels verwachten waarin elke redacteur werkzaam bij Eurogamer België zijn persoonlijke vijf beste games uit 2010 zal oplijsten, compleet met een kleine verantwoording erbij. De titels die in de lijstjes terug te vinden zijn hoeven niet noodzakelijk de hoogst scorende spellen op Eurogamer België geweest te zijn, gezien het telkens om compleet persoonlijke preferenties gaat.

Elke redacteur sluit zijn artikel vervolgens af door een blik in het onbekende te werpen, met name richting het jaar 2011. Stuk voor stuk kiezen ze de vijf aankomende spellen uit waar ze het meest naar uitkijken, met eveneens een korte verantwoording erbij.

Benieuwd of jou eigen top vijf overeenstemt met de mening van de redacteurs bij Eurogamer België? Neem dan zeker alle artikels door en laat als je tijd hebt even je mening achter. We willen namelijk ook erg graag weten wat jij van de lijstjes denkt!

Redacteurs wiens artikels met daarin hun persoonlijk top vijf reeds op Eurogamer België te vinden zijn:

 1. Joachim
 2. Jan-Bart
 3. Odin
 4. Jasper
 5. Korneel
 6. Edelbert
 7. Steph
 8. Michaël
 9. Frederik
 10. Cedric
 11. Maarten
 12. Philip

Bij deze willen we alvast alle trouwe bezoekers van Eurogamer België bedanken, en we wensen iedereen nu al prettige feestdagen!

Reacties

More Blogs

Meest recente artikelen