Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

eFootball gameplaybeelden gelekt

Een eerste blik op Manchester United en Arsenal.

Via een Chinees YouTube-kanaal zijn de eerste volwaardige gameplaybeelden van eFootball gelekt. In de video kun je een volledige wedstrijd tussen Arsenal en Manchester United bekijken, inclusief alle cutscenes.

Hoewel de beelden waarschijnlijk via een PlayStation 5 zijn gemaakt, zijn er toch enkele kanttekeningen te maken bij de kwaliteit. Zo is het geen direct feed footage en zijn het waarschijnlijk geen beelden van de finale build van de game.

De beelden geven echter wel een goed beeld van waaraan je je mag verwachten in de nieuwe free-to-play voetbalgame van Konami. eFootball komt eind deze maand uit, al heeft Konami al verduidelijkt dat die releaseversie van eFootball in principe een demo is.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties