Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste visuele details Bulletstorm

We hebben een paar screens klaar.

EA, People Can Fly en Epic hebben de eerste ingame beelden van hun nieuwste shooter voor het eerst aan het publiek getoond. Bulletstorm, die eerder deze maand aangekondigd werd, is een nieuwe shooter die gebruik maakt van van Unreal Engine 3. De game vertelt het futuristisch verhaal van een elite eenheid huurlingen, genaamd Dead Echo.

Wanneer de twee protagonisten Grayson Hunt en Ishi Sato tot het besef komen dat ze voor de verkeerde partij vechten, deserteren ze en moeten ze vluchten naar een onbekende planeet. Wanneer ze daar aankomen, worden ze overspoeld door zombies, mutanten en kannibalistische bendes. Nu moeten de strijdmakkers levend van de planeet weten te raken en wraak nemen op de persoon die hen daarheen gestuurd heeft.

De game staat gepland voor 2011 en zal verschijnen op zowel de Xbox 360, PS3 en PC. Voor de allereerste screenshots van het spel kun je hier terecht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Edelbert Masschelein avatar

Edelbert Masschelein

Professionele trol

Reacties