Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste uitbreiding Dragon Ball Z: Kakarot krijgt releasedatum

Goddelijke vernietiging gegarandeerd.

Eind maart kondigde Bandai Namco de eerste Dragon Ball Z: Kakarot-uitbreiding aan. Een paar weken later maakt de uitgever nu bekend dat die uitbreiding op 28 april lanceert.

Naast die datum krijgen we ook meer details over de A New Powers Awakens - Part 1 DLC. In die uitbreiding ontgrendel je Super Saiyan God Vegeta en Super Saiyan God Goku en gebruik je die transformaties om Beerus te verslaan. Die laatste is level 250 en in een gevecht met hem mag je bijna geen items gebruiken. Volgens gameproducent Hara Ryousuke is je slaagkans tegen Beerus daardoor maar 10 procent.

Tot de lancering van die eerste uitbreiding kun je nog steeds aan de slag gaan met de verhaal- en zijmissies van Dragon Ball Z: Kakarot. Krijg je verder maar niet genoeg van Dragon Ball Z en andere animereeksen, dan is de aankondiging van Jump Force Deluxe Edition voor de Switch misschien iets voor jou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Dragon Ball Game: Project Z

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties