Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste trailer Minecraft: Story Mode toont hoofdrolspelers

Episodische game van Telltale Games 'binnenkort' uit.

Ontwikkelaar Telltale Games toont tijdens Minecon 2015 de eerste trailer van Minecraft: Story Mode, waarin het verhaal en de personages worden voorgesteld. Ook is nu duidelijk dat er vijf episodes gepland staan.

Minecraft: Story Mode draait niet om Steve, maar om Jesse. Hij gaat met zijn vrienden op zoek naar The Order of the Stone, vier legendarische krijgers die ooit een Ender Dragon hebben verslagen. De keuzes die je onderweg maakt, hebben invloed op het verhaal.

In tegenstelling tot Minecraft zelf, worden de personages van Minecraft: Story Mode van stemmen voorzien. Jesse wordt ingesproken door Patton Oswalt (Remy in Ratatouille) en andere bevestigde stemacteurs zijn onder meer Ashley Johnson (Ellie in The Last of Us), Billy West (Fry in Futurama) en Scott Porter (Nightwing in Batman: Arkham Knight).

De eerste aflevering van Minecraft: Story Mode lanceert 'binnenkort' voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Android en iOS.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties