Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste trailer Call of Duty: Black Ops 2 knalt van het scherm

Releasedate: 13 november.

Activision heeft met een trailer van het langverwachte Call of Duty: Black Ops 2 vrijgegeven. De game zal 13 november een wereldwijde release zien.

In de trailer is te zien dat er met Black Ops 2 is gekozen voor een futuristische setting. In 2025 ligt Los Angeles onder vuur als er een overdonderende oorlog is uitgebroken tussen de Verenigde Staten en China over het beheer van zeldzame grondstoffen. De gelederen worden nog eens flink opgejut door de opportunistische gladjakker Raul Menendez die met zijn drones en mechanische wapens een golf van terreur doet losbarsten.

Opvallend is dat er naast de gebeurtenissen in 2025 ook een aantal flashback missies zijn die zich afspelen in 1980, ten einde van de Koude Oorlog. Hier zien we hoe de zorgvuldig geplande oorlog tussen China en de VS tot stand is gekomen.

Het verhaal van Black Ops 2 is geschreven door David Goyer die ook meewerkte aan het script van Batman Begins en The Dark Knight.

Meer details zijn te vinden op de officiële website. Een release datum is inmiddels ook bekend: op 13 november kan het knallen op Xbox 360, PS3 en PC beginnen!

Over de auteur

Mike van Schijndel avatar

Mike van Schijndel

Redacteur

Naast een grote voorliefde voor indie games draagt Mike de PC een warm hart toe. Na een geflopte carrière als mondschilder klopte hij bij Eurogamer aan voor de gratis thee en koekjes.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen