Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk hier de eerste trailer van Assassin's Creed Valhalla

Spring alvast in je knarr.

Update: De eerste cinematische trailer van Assassin's Creed Valhalla is nu te zien.

Vandaag komt de eerste trailer voor Assassin's Creed Valhalla uit. Dat kondigt uitgever Ubisoft aan. De trailer is vanaf 17:00u te bekijken.

Gisteren lichtte Ubisoft al een klein tipje van de sluier. Via een livestream maakte het bedrijf bekend dat de titel van de game Assassin's Creed Valhalla is, en dat de reeks deze keer de Vikingen als thema heeft. De livestream leek ook eerdere geruchten te bevestigen dat spelers gebieden als Scandinavië en Schotland verkennen, al is dat laatste nog niet officieel bevestigd.

De Assassin's Creed Valhalla trailer is vanaf 17:00u te bekijken op onderstaande Youtube-kanaal.

Naast geruchten over het Viking-thema en de locaties van de game, werd eerder ook al gefluisterd dat Assassin's Creed Valhalla je opnieuw de keuze biedt tussen twee hoofdpersonages, vergelijkbaar met Assassin's Creed Oddyssey. Lang moeten we in elk geval niet meer wachten op bevestiging van die informatie.

Alles wijst er alvast op dat Assassin's Creed Valhalla opnieuw een enorme game wordt. Er werken maar liefst vijftien verschillende studio's binnen Ubisoft samen aan de game. Ter vergelijking, aan Assassin's Creed Oddyssey werkten in totaal zeven studio's.

Over de auteur

Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties