Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste The Witcher: Nightmare of the Wolf trailer onthuld

Vanaf volgende maand te bekijken op Netflix.

Nadat we vorige maand al een korte teaser te zien kregen, heeft Netflix nu een volwaardige eerste trailer voor The Witcher: Nightmare of the Wolf onthuld. Die animatieserie speelt zich lang voor de gebeurtenissen in de games en boeken af en is vanaf 23 augustus te bekijken op Netflix.

De serie volgt een jonge Vesemir (vertolkt door Theo James) die zijn eerste stappen als witcher zet. Tijdens zijn avontuur komt hij onder andere in contact met Tetra Gilcrestis (gespeeld door Lara Pulver), een tovenares die er samen met haar volgelingen over waakt dat er geen magie wordt misbruikt. Een ander personage is dan weer Deglan (Graham McTavish), de leider van de witchers die uit Skellige komt.

The Witcher: Nightmare of the Wolf is maar een van de vele projecten van Netflix die gebaseerd is op de populaire boeken en games. Eind dit jaar kun je ook The Witcher Season 2 bingewatchen. Daarnaast is ook The Witcher: Blood Origin in de maak, een miniserie die zich 1200 jaar voor de gebeurtenissen in The Witcher afspeelt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

The Witcher 3: Complete Edition

Nintendo Switch

The Witcher 3: Wild Hunt

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

See 1 more

The Witcher: Monster Slayer

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties