Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste The Last of Us 2 gameplay getoond

Torture porn.

Sony heeft tijdens zijn E3-persconferentie de eerste gameplaybeelden van The Last of Us 2 onthuld.

De beelden tonen een volwassen Ellie, die op een feestje aan de praat raakt met een meisje. De twee zoenen en het toneel verplaatst zich plotsklaps naar een overwoekerd park. Ellie steekt een mes in iemands keel en ziet hoe een groep mensen anderen ophangen en afslachten. De nadruk komt op stealth te liggen terwijl Ellie beetje bij beetje door het vijandige terrein schuifelt.

Maar dan ontploft de bom en gelukkig schrikt Ellie - net als Joel - niet weg van een handgemeen. Bijlen, messen, glazen flessen en natuurlijk de vertrouwde pijl en boog. Zo kan je nu bijvoorbeeld ook explosieve pijlen pijlen craften. De combat is zeer gewelddadig en schrikt niet terug van de nodige gore, zo lijkt het.

Omgevingen zijn bovendien in beperkte mate vernietigbaar tijdens gevechten. Tijdens een klein moment van rust haalt Ellie een kogel uit haar arm, wat het aanbrengen van verbanden uit het origineel lijkt te vervangen.


Over de auteur

Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Reacties