Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste The Division: Heartland gameplay onthuld

Spelers kunnen zich nu registreren voor tests.

Ubisoft heeft de eerste gameplaytrailer voor The Division: Heartland onthuld tijdens de Ubisoft Forward-presentatie van 10 september 2022.

Heartland is een standalone free-to-play survival-action multiplayer shooter die zich afspeelt in hetzelfde universum als de andere The Division-titels. Volgens Creative Director Keith Evans bevat de titel "gestroomlijnde survival gameplay en een nieuwe wereld om te verkennen".

Spelers kruipen in de huid van een Division-agent die het kleine stadje Silver Creek moet beschermen tegen vijandige facties, losgeslagen agents en een dodelijk virus.

Tijdens je gamesessies kies je uit een rooster van personages en verken je de stad terwijl je samen met of tegen andere spelers vecht.

De nieuwe gameplay toont hoe het stadje eruit ziet, hoe de gevechten in hun werk gaan en op een bepaald moment krijg je ook een grote 3D-kaart van de wereld te zien.

Ubisoft meldt dat spelers zich nu kunnen aanmelden voor toekomstige testfases. Eerder lekten er via de Ubisoft Store ook al details over The Division: Heartland.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties