Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste teken van Resistance 3 gevonden

Een filmset verklapt plannen Insomniac.

De leden van het forum NeoGAF zijn altijd op hun hoede wanneer het gaat om games. Zo heeft een 'gaffer' tijdens een ritje doorheen Shreveport, Louisiana opeens een wel erg interessant reclamebord ontdekt.

Op de billboard is namelijk het logo van Resistance 3 te zien, een spel waarvan we zeker weten dat ontwikkelaar Insomniac eraan werkt, maar officieel hield men tot nu toe de lippen stijf op elkaar. We zullen het bord echter nergens anders zien opduiken, gezien het deel uitmaakt van het decor van een film, meer bepaald Battle: Los Angeles.

Onze goede vrienden van IMDb weten te melden dat de film draait rond een groep Marines die het moeten opnemen tegen een invasie van buitenaardse wezens te Los Angeles. Klinkt een beetje als Resistance, toch? Bovendien is Columbia Pictures verantwoordelijk voor het de productie van Battle: Los Angeles, wat een organisatie is die onder de vleugels van Sony overleeft. De film zal het licht niet zien tot februari 2011.

Het bewuste reclamebord met daarom het logo van Resistance 3

Dit alles zou kunnen betekenen dat we Resistance 3 in 2011 in de winkelrekken mogen verwachten. Interessant detail is dat het logo twee bekende constructies laat zien: de Statue of Liberty en de Empire State Building. Beide landmarks zijn te vinden in New York City, wat meteen ook duidelijk maakt waar deeltje drie zich zal afspelen.

Getagged als

Reacties