Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste PSPhone foto's duiken op

Vals of echt?

Eerder vandaag verschenen foto's van een Sony Ericsson-telefoon uitgerust met de iconische Playstation-knoppen en een D-pad op het internet. Dit lijkt de geruchten die ondertussen al jaren op het internet rondzweven over een PSP-telefoon te bevestigen.

Voorlopig weigert Sony nog commentaar te geven op de foto's. Een afgevaardigde van de electronicagigant noemde de foto's "zonder twijfel vals" maar nam later die woorden terug.

De zet om PlayStation in Sony Ericsson-telefoons te incorporeren zou in lijn liggen met wat Sony deed met de CyberShot- en Walkman-merken. Het is geweten dat Ericsson al langer ook het PlayStation-merk wil toevoegen maar dit werd eerder geblokkeerd door Sony omdat ze vonden dat Ericsson niet de gewenste kwaliteit-output had voor het PlayStation-merk.

Volgens Engadget, de site die ook de eerste foto's publiceerde heeft het apparaat een 1GHz Qualcomm MSM8655 processor, 512MB RAM, 1GB ROM en een scherm van tussen de 3.7 en 4.1 inch. Verder heeft de telefoon ook een touchpad dat multitouch zou zijn.

Getagged als
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties