Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste plotelementen Halo Xbox One lekken via Microsoft Store

John werkt zich nog maar eens in de nesten.

Over Halo Xbox One heeft Microsoft in het verleden nog niet veel gelost. Gelukkig is de uitvinder van het populairste besturingssysteem ter wereld niet zo handig met een computer. Daardoor kennen we de eerste plotelementen van de next-gen Halo.

Het bericht op de Microsoft Store was al even snel verwijderd als het verscheen, maar AllGamesBeta wist er gelukkig een screenshot van te nemen.

In Halo Xbox One krijgt Master Chief een mysterieuze data chip in handen. Om het mysterie rond dit stukje hardware op te klaren, moet John-117 naar een afgelegen stuk van het universum reizen. Hier jaagt iets of iemand op elk levend organisme.

Halo Xbox One is volgens ontwikkelaar 343 een deel van de Reclaimer saga die Halo 4 startte, maar mag niet gezien worden als Halo 5. De shooter krijgt onder meer mogelijkheden zoals cloud computing en dedicated servers. De titel wordt verwacht in 2014 en loopt op een mooie 60 frames per seconde.

In oktober verschijnt de Game of the Year-editie van Halo 4.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties