Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste patch pc-versie Batman: Arkham Knight uitgebracht

'Dit gaat even duren'.

Ontwikkelaar Rocksteady brengt een eerste patch voor de pc-versie van Batman: Arkham Knight uit.

De patch zorgt er voornamelijk voor dat Arkham Knight minder crasht. De update verhelpt ook een fout die ervoor zorgt dat de game steeds opnieuw wordt gedownload.

Rocksteady laat in een statement op de Warner Bros.-website weten dat het studiopersoneel hard aan het werk is om de problemen in de pc-versie van Arkham Knight op te lossen. "Het is een behoorlijke klus, maar we boeken wel enige vooruitgang. Het gaat echter even duren voordat alle fouten in Arkham Knight zijn opgelost", aldus Rocksteady.

In het statement staat ook een lijst met belangrijke problemen die zo snel mogelijk worden aangepakt. Zo belooft Rocksteady dat er in de toekomst onder andere naar de lage framerate, het aantal grafische instellingen en foutieve texture-resoluties wordt gekeken.

Batman: Arkham Knight is vorige week uitgekomen voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Nadat is gebleken dat de pc-versie van Arkham Knight met problemen kampt, heeft uitgever Warner Bros. besloten om de verkoop van Arkham Knight op Steam te staken.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties