Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste nieuwe Genshin Impact map voorgesteld

Op naar Dragonspire.

Genshin Impact update 1.2 komt op 23 december uit. Dat laat ontwikkelaar miHoYo weten via een trailer. Die voegt een nieuwe uitbreiding genaamd The Chalk Prince and the Dragon toe.

Die uitbreiding voegt de Dragonspire-map toe aan de game. Die map ligt in zuidelijke richting van Mondstadt en bevat een bevroren bergketen. Daarnaast introduceert de uitbreiding unieke wezens, nieuwe recepten voor wapens met vier sterren en vind je er overblijfselen van een verloren oude beschaving.

Verder zorgt de nieuwe uitbreiding ook voor de nieuwe Sheer Cold bar-mechanic. Dankzij die laatste moet je tijdens gevechten en het verkennen van de map je lichaamstemperatuur op peil houden. Als laatste voegt de ontwikkelaar ook nog de twee speelbare personages Albedo en Ganyo aan de game toe.

Ook de komende maanden krijgt Genshin Impact nog heel wat nieuwe content. Eerder maakte de ontwikkelaar immers al de Genshin Impact roadmap bekend. De game blijft ook enorm populair, want Genshin Impact is de grootste nieuwe Chinese IP ooit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties