Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste hints naar The Elder Scroll V

Plannen van Bethesda komen aan het licht.

Waar boeken niet allemaal goed voor zijn! Twee weken geleden kwamen we met het nieuws op de proppen dat er een boek zou verschijnen rond het universum van The Elder Scrolls, genaamd 'The Infernal City'. Nu komt datzelfde boek opnieuw in de belangstelling te staan omdat het blijkbaar de inleiding is tot een gloednieuw deel binnen de reeks.

Op de site van Waterstone, de Britse boekengigant, stond tot voor kort te lezen dat "het verhaal [van The Infernal City] vijfenveertig jaar na de Oblivion Crisis moet geplaatst worden, een gebeurtenissen die heeft plaatsgevonden in het spel The Elder Scrolls IV: Oblivion en diens expansion pack Shivering Isles. Het boek vult de kloof richting een nieuw spel op, dat 200 jaar na diezelfde crisis zal plaatsvinden,' aldus Waterstone.

Tot nu toe had ontwikkelaar Bethesda nog helemaal niets losgelaten over het vijfde deel binnen The Elder Scrolls, en we gaan ook niet meteen beweren dat er nu met zekerheid een vervolg voor Oblivion in de maak is. Momenteel is de beschrijving zelfs niet meer te vinden op de site van Waterstone. Toch lijkt het ons erg waarschijnlijk dat The Elder Scrolls V eraan zit te komen gezien het grote succes van Oblivion.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen