Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Halo Infinite gameplay getoond

Inclusief open wereld.

Tijdens de Xbox Games Showcase is de eerste Halo Infinite gameplay getoond. In een trailer van negen minuten zien we hoe Master Chief een nieuwe Halo ring verkent. Daarbij valt ook op dat de game een veel meer open wereld dan zijn voorgangers heeft.

Volgens Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries is de Halo ring die je verkent groter dan de werelden van de afgelopen twee Halo-titels samen. Daarnaast introduceert de game ook verschillende nieuwe mechanics, waaronder een grappling hook. Die gebruik je om je snel doorheen de wereld te bewegen, maar ook om vijanden aan te vallen.

Bekijk op YouTube

Ten slotte krijgen we in de trailer ook de bevestiging dat we het deze keer tegen The Banished opnemen. De hele campaign zal op de Xbox Series X bovendien speelbaar zijn aan 60 frames per seconde. De release van Halo Infinite staat samen met die van de nieuwe console gepland. Daarnaast komt de game ook naar de pc en Xbox One.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.
Reacties