Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste grote GTA: The Trilogy patch bevat meer dan 100 bug fixes

Beterschap in zicht?

Rockstar Games heeft heeft een eerste grote patch voor Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition uitgebracht. Die bevat meer dan 100 bug fixes, prestatieverbeteringen en een cinematische camera.

Tussen de verbeteringen zitten enkele opvallende zaken. Zo bevat GTA San Andreas nu een optie genaamd 'Ground Haze'. Daarmee bevat de map meer mist, zoals ook in de originele game het geval was. Ook heel wat spellingsfouten in de remasters zijn nu verdwenen.

De volledige lijst met bug fixes is terug te vinden op de Rockstar Games website. Het valt nog maar af te wachten of deze update voldoende is om de trilogie te redden. Al sinds de release zijn fans razend over de staat van de games. Rockstar Games moest zich enkele weken geleden zelfs verontschuldigen zich voor de staat van GTA: The Trilogy.

Ook onze Carl was allesbehalve overtuigd door de remasters, zoals je kunt lezen in zijn GTA: The Trilogy - The Definitive Edition review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties