Skip to main content

Eerste grote Assassin's Creed Valhalla uitbreiding release in april

Reis naar Ierland.

Ubisoft maakt bekend dat Wrath of the Druids, de eerste grote DLC voor Assassin's Creed Valhalla, op 29 april uitkomt.

In Wrath of the Druid zoekt Eivor nieuwe oorden op. Spelers kunnen voor het eerst Ierland verkennen waar ze leden van een oude druïdencult genaamd Children of Danu opsporen. Uiteraard gaat dit gepaard met de nodige oude Gallische mythes en folklore als achtergrond.

Bekijk op YouTube

Wie de Assassin's Creed Valhalla season pass kocht, heeft automatisch recht op Wrath of the Druids. De DLC is daarnaast ook afzonderlijk te koop.

Later dit jaar staat nog een tweede DLC-uitbreiding gepland waarin we naar Parijs trekken en de beroemde Siege of Paris meemaken.

Ondertussen kunnen spelers aan de slag met het Ostara Festival in Assassin's Creed Valhalla. In die gratis update kunnen spelers deelnemen aan een festival in Ravensthorpe dat qua opzet gelijkaardig is aan de Yuletide events die we rond Kerstmis al in de game zagen. Spelers kunnen verschillende mini-games doen en er zijn ook drie nieuwe questlines met Pasen als thema.

Spelers krijgen ook een cadeautje van Ubisoft: iedereen die de game opstart krijgt nu gratis de outfit van Altaïr en 300 Opals.

Read this next