Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste gameplaybeelden Fear the Wolves getoond

Een radioactieve Battle Royale.

Ontwikkelaar Vostok Games toont de eerste Fear the Wolves gameplaybeelden. De Battle Royale-game speelt zich in en rondom Chernobyl af. Bekende elementen uit het genre blijven behouden, echter heeft de game een aantal nieuwe features.

Niet alleen dien je rekening te houden met de 99 andere spelers die je naar het leven staan, ook de omgeving speelt een belangrijke rol. Zo zijn er ondere andere computergestuurde wolven en mutanten die willekeurig aanvallen.

Radiatie en extreme natuurfenomenen zorgen voor extra uitdaging. Naarmate de ronde vordert moet je opzoek naar gasmaskers en hazard suits wil je niet door de radiatie omkomen. Het doel is overigens niet om als laatste te overleven, maar om veilig via helikopter te ontsnappen.

Begin dit jaar is Fear the Wolves officieel aangekondigd. De game komt deze zomer op Steam Early Access uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Een consoleversie volgt in 2019.

Over de auteur

Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties