Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste gameplay trailer Call of Duty: Modern Warfare Remastered getoond

Crew Expendable in een nieuw jasje.

Uitgever Activision heeft de eerste gameplaybeelden van Call of Duty: Modern Warfare Remastered laten zien. In de trailer wordt de Crew Expendable missie uitgelicht.

Crew Expendable is de tweede missie uit de originele game. Daarin infiltreer je met je team een schip om zo een pakket te onderscheppen. Ook is onder meer John Price te zien.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is enkel bij Call of Duty: Infinite Warfare verkrijgbaar. De game maakt onderdeel uit van de Digital Deluxe, Legacy en Legacy Pro uitvoeringen van Call of Duty: Infinite Warfare.

Call of Duty: Infinite Warfare komt op 4 november uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Call of Duty: Modern Warfare Remastered preview lees je alles wat we tot nu toe over de game weten.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties