Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste FIFA 21 next-gen beelden getoond

Zweet en snot met nog meer detail.

Ontwikkelaar EA Sports heeft via Twitter de eerste beelden van de next-gen versie van FIFA 21 onthuld. Die tonen de wel zeer gedetailleerde gezichten van Trent Alexander-Arnold van Liverpool en João Félix van Atletico Madrid.

Hoewel FIFA 21 bij de lancering van de PlayStation 5 en Xbox Series X meteen speelbaar is, moet je het voorlopig stellen met dezelfde versie als die op de PlayStation 4 en Xbox One. Vanaf 4 december komt daar verandering in. Vanaf dan kan je upgraden naar de volwaardige next-gen versies.

Die versies toveren niet alleen heel wat meer details op het gezicht van de spelers. Volgens EA Sports worden ook de laadtijden tot een absoluut minimum beperkt en maakt de PS5-versie gebruik van haptic feedback. Daarnaast is er echter ook minder goed nieuws, want je kunt enkel je progressie in Ultimate Team en Volta overzetten. Je progressie in de Carreer mode ben je dus kwijt.

Wil je intussen je skills in FIFA verbeteren? Dan kan onze gids over goed verdedigen in FIFA 21 van pas komen. Op de site hebben we ook de top 100 van beste spelers in FIFA 21 opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties