Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Elusive Target in Hitman aangekondigd

Tik tak tik tak.

Op vrijdag 13 mei verschijnt de eerste Elusive Target in Hitman. De exclusieve doelwitten zouden vanaf de lancering van de eerste episode onderdeel van de game uitmaken, maar maken ongeveer twee maanden later pas hun opwachting.

Je hebt slechts één kans om binnen 48 uur je doelwit om te leggen. Informatie over hem of haar is schaars. Zo is de Elusive Target niet op de minimap of middels de instinct mode te zien. Je kunt daarnaast niet tussendoor saven en je krijgt geen herkansing als je zelf dood gaat.

Gezien de hoge moeilijkheidsgraad staat er een beloning tegenover. Wanneer je vijf Elusive Targets omlegt, krijg je een Agent 47's pak uit Hitman: Absolution. Bij tien succesvolle Elusive Target contracten is het kostuum uit Hitman: Blood Money de beloning. In de toekomst volgen meer beloningen.

Tot slot vermelden de makers van Hitman dat er weer twee nieuwe Escalation Contracts zijn. The Kotti Paradigm draait om een hakbijl en speelt zich in Parijs af. In The Scarlatti Covenant ben je verkleed als priester in Sapienza en draait het om explosieven.

Benieuwd naar de eerste twee episodes van Hitman? Hier lees je de Hitman - Episode 1 review en Hitman - Episode 2 review.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Over de auteur

Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties