Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste eFootball update komt er eind deze maand

Maar kan die game nog gered worden?

Konami laat via Twitter weten dat eFootball op 28 oktober een eerste update krijgt. Versie 0.9.1 moet een aantal van de bugs oplossen die momenteel de game teisteren, al blijft de uitgever nog vaag over welke problemen er precies worden aangepakt.

eFootball kwam vorige week uit als free-to-play voetbalgame. De vele bugs, waaronder spelers die plots in de grond zakken en compleet misvormde gezichten van sterren als Messi en Ronaldo, zorgden er al snel voor dat eFootball momenteel de laagste user rating ooit op Steam heeft.

Voorlopig blijft het dan ook afwachten welke bugs er eind deze maand worden opgelost, en of dat voldoende zal zijn om de game te redden na zijn erbarmelijke launch.

Wil je in afwachting van de update aan de slag met een voetbalgame die wel naar behoren werkt? Onze mening over eFootballs grootste concurrent lees je in onze FIFA 22 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties