Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Dragon Ball Z: Kakarot-uitbreiding komt in de lente uit

Een goddelijke uitbreiding.

De eerste uitbreiding voor Dragon Ball Z: Kakarot heet A New Power Awakens - Part 1. De uitbreiding lanceert in de loop van de lente van 2020. Dat vernemen we via de website van Bandai Namco.

In de eerste uitbreiding trainen spelers onder Whis om het niveau van Super Saiyan God te bereiken. Dat niveau heb je hard nodig om de God of Destruction oftewel Beerus te verslaan in de nieuwe Boss Battle Episode. De nieuwe transformatie is nadien ook te gebruiken in de hoofdmissies van het verhaal.

A New Powers Awakens - Part 1 maakt deel uit van de Season Pass of is samen met het tweede deel te koop. Dat tweede deel lanceert later dit jaar en draait naar alle waarschijnlijkheid rond Super Saiyan God SSJ of Super Saiyan Blue. Naast beide uitbreidingen krijgen bezitters van de Ultimate Edition in de lente van 2020 ook nog een Music Compilation Pack. In dat pakket zitten elf extra nummers uit Dragon Ball Z: Kakarot.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Dragon Ball Game: Project Z

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties