Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste DLC voor Deus Ex: HR op komst

Verwacht "The Missing Link" in oktober.

Deus Ex: Human Revolution zal later dit jaar uitgerust worden met een allereerste DLC-pack, genaamd The Missing Link. Dat zijn enkele speurneuzen te weten gekomen nadat ze de RSS XML van de officiële website van het spel grondig doorzocht hebben.

Volgens de informatie die men wist op te graven zal de downloadable content hoofdrolspeler Adam Jenson op een mysterieus vrachtschip plaatsen, en onze held moet zien te ontsnappen. Wat het allemaal extra interessant maakt is dat Jenson in de DLC van start gaat zonder de hulp van zijn augmentations. Gaandeweg de missie zal de speler al zijn krachten terug moeten activeren, terwijl er een nieuwe omgeving te verkennen valt en nieuwe NPC's aanwezig zijn om een babbeltje mee te slaan.

Producent David Anfossi liet kort na de ontdekking van de DLC weten dat zijn team "ernaar uitkijkt om spelers de kans te geven om de reis van Adam Jenson te vervolledigen met The Missing Link".

"Gamers zullen in deze DLC de meer kwetsbare kant van Jenson ontdekken, wat het spel een nieuwe dimensie gaat geven", aldus Anfossi.

Verwacht The Missing Link in de loop van oktober.

De trailer van Deus Ex: Human Revolution.

Reacties