Skip to main content

Eerste DLC voor Borderlands bekend

We mogen zombies verwelkomen.

Borderlands zou wel eens dé sleeper hit van 2009 kunnen worden. Terwijl de getalenteerde mensen van Gearbox (Brothers in Arms-reeks) verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van de titel lijkt de buzz rond het spel niet zo heel groot te zijn. Hopelijk onterecht, want tot nu toe heeft Borderlands steeds indruk op ons weten te maken.

Misschien zorgt het nieuws van vandaag voor wat meer drukte rond deze RPG/RTS. Gearbox heeft namelijk laten weten dat er dit jaar nog een eerste DLC-pakket zal verschijnen voor Borderlands, genaamd "The Zombie Island of Dr.Ned". Volgend het persbericht was de Dr.Ned uit de titel in het verleden verantwoordelijk voor het in leven houden van de werknemers in Jakobs Cove. Op mysterieuze wijze zijn alle arbeiders opeens zombies geworden, en het is aan de speler om Dr.Ned bij te staan in zijn gevecht tegen deze ondode mormels. Ohw, en mocht je een geneesmiddel vinden voor de zombievloek is dat ook mooi meegenomen.

The Zombie Island of Dr.Ned zal over de digitale toonbank vliegen voor 800 Microsoft Point, wat op onze rekenmachine net geen 10 euro blijkt te zijn. Wat voor plannen Gearbox verder nog heeft qua DLC voor Borderlands valt nog af te wachten.

Read this next