Skip to main content

Eerste DLC van Pokémon Scarlet en Violet in september beschikbaar

Mew en Mewtwo doen hun intrede.

The Pokémon Scarlet and Violet DLC schedule.
Image credit: TPC

De eerste DLC van de Pokémon Scarlet en Violet Hidden Treasure of Area Zero-uitbreiding The Teal Mask DLC is vanaf 13 september beschikbaar voor Nintendo Switch. Dat maakte The Pokémon Company bekend in een Pokémon Direct. Het tweede deel 'The Indigo Disk' komt ergens in de winter van 2023 uit.

In een nieuwe trailer ontdek je dat The Indigo Disk de Paradox-vormen van Raikou en Cobalion toevoegt aan beide games en dat Applin binnenkort kan evolueren in Dipplin. In deze tweede DLC-uitbreiding reis je naar een nieuwe school en omgeving. Verder moet je het ook opnemen tegen een nieuwe Elite Four.

Bekijk op YouTube

In dezelfde Pokémon Direct werd ook bekend gemaakt dat Mew en Mewtwo naar Pokémon Scarlet en Violet komen. Mew kan je aan je collectie toevoegen als je voor 18 september de Mystery Gift-code GETY0URMEW gebruikt. Mewtwo met het Mightiest Mark is dan weer vanaf 1 september 02:00 uur tot en met 18 september 01:59 uur te vangen in zeven-sterren Tera Raids.

Meer weten? Lees hier alles over de Pokémon Scarlet en Violet Hidden Treasure of Area Zero DLC of lees de Pokémon Scarlet en Violet review van Michiel.

Read this next