Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste DLC-personages voor Street Fighter 6 bekendgemaakt

En er is een nieuwe demo voor PS4 en PS5.

Street Fighter 6
Capcom

Capcom heeft de DLC-personages bekendgemaakt die in het eerste jaar na de Street Fighter 6 release naar de game komen. Elk kwartaal wordt er een nieuwe vechter aan het roster toegevoegd.

Deze zomer komt Rachid naar de game als eerste DLC-personage. In de herfst, winter en lente kun je respectievelijk met A.K.I., Ed en Akuma aan de slag. In de aankondigingstrailer voor alle personages moet je het voorlopig wel met wat artwork stellen.

Vanaf vandaag kun je op de PlayStation 4 en PlayStation 5 ook aan de slag met een nieuwe demo voor Street Fighter 6. Daarin kun je het eerste deel van de World Tour mode spelen en een avatar maken waarmee je ook in de definitieve game kunt spelen.

De demo is vanaf 26 april ook speelbaar op pc en Xbox-consoles. Voor onze voorlopige mening over de game verwijzen we je graag naar Yvo's Street Fighter 6 preview.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties