Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste DLC DJ Hero nu beschikbaar

50 Cent, Queen, Gorillaz en M.J. Blidge.

DJ Hero weet onze redacteurs al enkele dagen bezig te houden door opzwepende mixes, flitsende graphics de mogelijkheid om eens lekker stoer te doen achter een draaitafel - wat er steeds weer ongelofelijk lomp uitziet. Activision laat ons vandaag weten dat de fuif nog lang niet moet stoppen wanneer je alle mixes doorlopen hebt, want op dit moment is de eerste DLC-pack voor het spel verschenen op Xbox Live en PlayStation Network.

De downloadable content gaat door het leven als het DJ Hero Extended Mix Pack 01, en bevat de volgende mixen: 50 Cent featuring Mary J. Blige’s ‘All Of Me’ gemixt met ‘Radio Ga Ga’ van Queen en ‘DARE’ van Gorillaz vs. ‘Can’t Truss It’ van Public Enemy. Voor 480 MS Point haal je beide nummers in huis, terwijl we op PSN een gelijkaardige prijs in euro's moeten betalen.

En dat is nog niet alles. Op 24 november verschijnt een Mix Pack met drie mixes van David Guetta. Het David Guetta Mix Pack 01 bevat remixen van zijn nummers, die momenteel hoge ogen gooien op de radio en dansvloeren over de hele wereld. Het gaat om de volgende mixen: ‘When Love Takes Over’ featuring Kelly Rowland, de nummer 1-hit ‘Sexy Bitch’ featuring Akon en ‘On The Dance Floor’ featuring will.i.am en apl.de.ap van de Black Eyed Peas.

Ook aan de Wii-bezitters met DJ Hero in huis heeft Activision gedacht. Alle mixen van de Mix Packs worden op 24 november uitgebracht als downloadbare singles voor de Wii voor 300 Wii Points per stuk. Binnen enkele dagen kun je bij ons een review lezen rond DJ Hero.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties