Skip to main content

Eerste DLC Borderlands krijgt datum

Binnen twee weken beschikbaar.

Een kleine maand geleden lag Borderlands nog niet in de winkels, maar toch kon ontwikkelaar Gearbox al laten weten dat er downloadable content in het verschiet lag. Vandaag krijgen we eindelijk te horen wanneer we de DLC zullen mogen verwelkomen.

"The Zombie Island of Dr. Ned," zoals de downloadable content heet, zal vanaf 24 november voor de Xbox 360 en PlayStation 3 te downloaden zijn voor tien euro (dat zijn 800 MS Points). Spelers zullen naar Jackobs Cove kunnen reizen waar Dr. Ned de lokale bevolking heeft getransformeerd tot een leger bestaande uit rottende zombies. Jij zult een medicijn moeten vinden waardoor de vloek omgekeerd kan worden.

Dat klinkt erg Halloween-achtig, en we vragen ons dan ook af waarom Gearbox niet wat eerder met deze zombie-DLC op de proppen is gekomen. Een minder leuk details is dat er blijkbaar geen plannen zijn om de DLC voor de PC-editie van Borderlands te lanceren, gezien er geen woord rond deze versie te vinden is in het persbericht. Hopelijk laat men deze groep gamers niet zomaar links liggen.

Read this next