Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste details Rise of the Tomb Raider Season Pass bekend

Ontdek de tombe van Baba Yaga.

Microsoft maakt de eerste details van de Rise of the Tomb Raider Season Pass bekend.

De content van de Season Pass wordt omschreven als een uitbreiding van de singleplayercampagne en biedt tevens de mogelijkheid om het tegen je vrienden op te nemen. De downloadbare content is in drie delen opgesplitst:

  • Endurance Mode - Overleef extreme omstandigheden.
  • Baba Yaga: Temple of the Witch - Een nieuwe tombe die een oeroud kwaad huist.
  • Cold Darkness Awakened - Vecht tegen een golf van geïnfecteerde roofdieren.

Daarbij krijgt de game een vaste stroom aan nieuwe kleding en wapens verspreid over de vier opeenvolgende maanden na de release. De game bevat tevens microtransacties in de vorm van zogeheten Expedition Cards. Deze zijn verkrijgbaar in vijf pakketten: Silver Pack, Gold Pack, Challenge Pack, Advantage Pack en Wild Pack.

Rise of the Tomb Raider is vanaf 10 november verkrijgbaar voor de Xbox One en Xbox 360. De pc- en PlayStation 4-versie worden in 2016 uitgebracht. Recentelijk werd ook de Rise of the Tomb Raider Xbox One Bundel aangekondigd. In de Rise of the Tomb Raider preview van Kenneth lees je hoe de game Lara Croft tot het uiterste drijft.


Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties