Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste details en trailer Mass Effect 3: Leviathan

Wii U versie van de game wordt launch titel.

Gisteren werd de Leviathan DLC voor Mass Effect 3 officieel uit de doeken gedaan. Nu hebben we de eerste details voor je en een trailer. Plus, goed nieuws voor de eventuele Wii U bezitter!

De downloadable content speelt zich af tijdens Mass Effect 3 en dus niet na het einde. Shepard en zijn crew krijgen lucht van een krachtig wezen dat ze zou kunnen helpen in de strijd tegen de Reapers. In hun zoektocht zullen ze meer te weten komen over de origine van deze wezens. Je zal er zo'n 2-3 uur mee bezig zijn, ongeveer even lang als de Shadow Broker DLC voor Mass Effect 2. Er zijn drie missies, verspreid over verschillende gebieden en planeten. De Citadel krijgt er ook nieuwe gebieden en nieuwe personages bij. Tenslotte zijn er nog twee nieuwe wapens beschikbaar, de AT-12 Raider shotgun en M-55 Argus Assault Rifle. Het hele pakket zal je 800 MS Points of $10 kosten. De DLC verschijnt nog deze zomer.

Op 7 augustus komt eerst nog de Firefight pack uit voor 160 MS Points of $2. Hiermee krijg je toegang tot enkele nieuwe wapens in de singleplayer campagne.

Daarnaast maakte BioWare bekend dat de Wii U versie van Mass Effect 3 een launch titel zal zijn. Deze bevat onder andere de Extended Cut downloadable content en een interactief verhaal om nieuwe spelers tegemoet te komen.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties