Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste details Destiny 2 gameplay onthuld

Welcome to a world without light.

Tijdens de Destiny 2-livestream zijn de eerste details rond de gameplay onthuld.

In de missie Homecoming wordt getoond hoe The City door de Red Legion wordt aangevallen. De cutscene gaat direct verder naar gameplay, waarin je probeert The City tegen de invasie te beschermen. Bungie laat weten dat de Red War campaign meer cutscenes en NPC's bevat dan de eerste Destiny.

Strikes keren terug, waarin spelers samen moeten werken om objectieven te voltooien. De Crucible is ook aanwezig, en ditmaal zijn alle PvP-modi in 4v4 speelbaar.

Adventures zijn zijmissies op de planeten, met unieke spelelementen. Als beloning krijg je locaties van Lost Sectors, waar krachtige voorwerpen te vinden zijn.

Bungie noemt Destiny 2 een schone lei voor zowel beginners als veteranen. Je krachten, wapens en items worden afgenomen in de invasie, waardoor iedereen opnieuw moet beginnen.

In de zoektocht om hun Light terug te vinden, krijgen de drie klassen uit Destiny nieuwe Supers. Zo krijgt de Sentinel een schild om mee te gooien en de Warlock een allesvernietigend zwaard genaamd de Dawnblade.

De game wordt gebouwd op drie kernwaarden: een "interessante wereld", "geweldige dingen om te doen" en dat er "altijd iemand is om samen mee te spelen". Hierdoor moet multiplayercontent voor iedereen toegankelijk worden. Bovendien heeft Destiny nieuwe social features.

Destiny 2 komt op 8 september 2017 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties