Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Control DLC komt later deze maand uit

Terug naar de bron.

Ontwikkelaar Remedy heeft de eerste DLC voor Control aangekondigd. In The Foundation volg je nevenpersonage Helen Marshall, Head of Operations van het Federal Bureau of Control. De DLC is vanaf 26 maart beschikbaar.

over de inhoud van de DLC weten we voorlopig nog niet veel. In de basisgame kregen we Marshall enkele keren te zien in cutscenes, tot ze op een bepaald moment vertrok 'om iets uit te zoeken'. Vermoedelijk krijgen we op 26 maart te zien wat er juist zo belangrijk was.

Later dit jaar komt er ook nog een tweede DLC-pakket genaamd AWE uit voor Control. In afwachting van die nieuwe verhaallijnen kun je Carls Control review er nog eens op nalezen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties