Skip to main content

Eerste Call of Duty: Vanguard alpha dit weekend te spelen op PS4 en PS5

Bèta-tests volgen in september.

Dit weekend kun je op de PlayStation 4 en PlayStation 5 voor het eerst aan de slag met Call of Duty: Vanguard. Van 27 tot en met 29 augustus loopt er een eerste alpha-weekend waarin je de nieuwe Champion Hill-modus kunt uitproberen. De alpha start op 27 augustus om 19:00 uur.

Champion Hill is een variant op Gunfight uit Modern Warfare. Verschillende team van 2 of 3 spelers bevechten elkaar op vier delen van een grotere map en proberen het aantal levens van de vijandige teams naar 0 te brengen. Tussen de verschillende rondes door kun je wapens, perks en killstreaks kopen.

Bekijk op YouTube

In september volgen er nog enkele testweekends. Van 10 tot en met 13 september is er een eerste bèta voor wie een PlayStation pre-order heeft. Van 17 tot en met 20 september zijn ook spelers met een pre-order op de pc of Xbox aan de beurt, evenals alle PlayStation-spelers. Vanaf 18 september komt er dan een volledige open bèta waaraan iedereen kan deelnemen.

Ben je nog niet volledig op de hoogte van alle nieuwe Call of Duty: Vanguard features? Op onze site lees je alles over de Call of Duty: Vanguard release en gameplay.

Read this next