Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Call of Duty: Modern Warfare 2 gameplaybeelden getoond

Task Force 141 op pad.

Activision heeft middels een 'world reveal trailer' de eerste in-game beelden van Call of Duty: Modern Warfare 2 onthuld, waarin fragmenten uit de singleplayer campaign getoond worden.

Net als in een eerdere teaser trailer zijn in deze trailer Price, Soap, Gaz, Ghost en de nieuwe Operator genaamd Vargas te zien. Zij zijn onderdeel van de speciale eenheid Task Force 141.

De sequel pakt de draad van de vorige game op, maar over het verhaal is verder weinig bekend. Volgens Activision neem je het met Task Force 141 tegen een terroristennetwerk op en spelen de missies zich op diverse continenten af.

Cover image for YouTube video

De singleplayer campaign bevat zowel oude als nieuwe elementen. Zo is er wederom een missie waarin je night vision goggles opzet, maar lijkt die nu vooral actierijk te zijn. Daarnaast is er een stealth-missie in Amsterdam waarin je vanuit het water één voor één vijanden uitschakelt.

De Call of Duty: Modern Warfare 2 release is op 28 oktober. De sequel komt samen met Warzone 2 op pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S uit.

Opvallend is dat Call of Duty: Modern Warfare 2 via Steam beschikbaar is. Het is namelijk voor het eerst sinds 2018 dat een COD-game op dat platform speelbaar is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties