Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Eerste Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayerbeelden gelekt

Dubbelspion slaat zijn slag.

Hoewel de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer pas op 9 september wordt voorgesteld, zijn er toch al enkele beelden gelekt. Die beelden zijn ondertussen van het internet gehaald door Activision.

In het filmpje in kwestie kom je terecht op een Miami-achtige map en aanschouw je een 6v6 match. In die match krijgen spelers de taak om een VIP te beschermen of te doden. Verder lijkt het erop dat tactical sprint en deuren geschrapt zijn en dat je daardoor niet meer geruisloos of bruut een kamer in kunt gaan.

Cover image for YouTube videoReveal Trailer | Call of Duty: Black Ops Cold War

Daarnaast staan de health bars boven spelers hun hoofd, kun je scorestreaks verdienen en duurt het langer voor je een tegenstander kunt doden. Dat laatste is echter nog niet zeker, aangezien het kan dat het uitschakelen van een tegenstander in de spectator mode trager gaat.

Naast de eerste beelden van de Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer lekte er eerder ook een screenshot met daarin de Call of Duty: Black Ops Cold War bèta datum.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Black Ops Cold War

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties